Informatie

J. van de Bunte, is al meer dan 40 jaar een betrouwbare partner en specialist op het gebied van de inkoop & verkoop van bedrijfswagens en personenauto's.

Dankzij onze klantgerichte aanpak zijn wij uitgegroeid tot ��n van de betere voertuig handelsbedrijven in Nederland. Wij staan dan ook garant voor kwaliteit en zekerheid en denken graag ook met onze klanten mee. Wij werken i.o.v. alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus en rechtstreeks voor de meeste leasemaatschappijen.

De diensten die wij aanbieden zijn o.a.:

In- & verkoop van bedrijfsauto�s en personenauto's Wereldwijde export van voertuigen, inclusief de daarbij benodigde administratieve handelingen, zoals EURO documenten opstellen, export afmelding van het kentekenbewijs aan de RDW, afgifte verzekering d.m.v. een groene kaart, afgifte witte export kentekenplaten, enz. Afgifte van RDW vrijwaringsbewijzen. Transport van het gekochte voertuig naar uw locatie in overleg mogelijk. Tevens kunt u bij ons een zoekopdracht plaatsen voor een door u gewenst voertuig, indien deze op het moment niet voorradig is.


Aangezien onze dagelijks wisselende voorraad zeer ster wisselt en dagelijks aangevuld wordt, is het verstandig om regelmatig een bezoek aan J. van de Bunte in Apeldoorn te brengen of uiteraard aan onze website www.jvandebunte.nl.